×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2020/Oktober/20201009_kezilabda

Kézilabda

A Szerencs VSE női felnőtt kézilabdacsapata a megyei bajnokság 3. fordulójában az Albrecht-MISKOLCI VSC játékosait fogata október 9-én a Kulcsár Anita Sportcsarnokban.

A hazaiak végig uralták a mérkőzést, már az elején megmutatkozott a jobb taktika. A szerencsi lányok támadásai rendre értékes pontokat hoztak, az első félidő végére 6 pontos előnyre tettek szert. A második félidőben a hazai csapat tovább növelte az előnyét, s végül 8 ponttal legyőzték a vendégcsapatot.

A végeredmény Szerencs VSE – Albrecht MISKOLCI VSC 30-22.

– A támadással nincs problémánk, szerencsére úgy sikerült elkezdeni a szezont, hogy a csapat lendületesen támad, sok gólt lőnek. A védekezés viszont nem akar összeállni. Az előző két mérkőzésen nagyon sok gólt kaptunk, most szerencsére már kevesebbet. Az egész védelemre sajnos igaz, de legfőképpen a szélekre, hogy nem találjuk meg a megfelelő időpontot és nem alkalmazzuk a megfelelő technikát a védekezésre. Ez a széleken azért veszélyes mert ott, ha hibázik a védő, akkor abból szinte biztosan büntetés lesz, 2 percre kiállítják a vétkes játékost vagy hetesek – büntető dobások – lesznek. Ezen mindenképp dolgozni fogunk, a sérülések miatt sok az új játékos, akiknek még nincs meg a kellő tapasztalatuk, de összeségében elégedett vagyok velük – mondta Katona Krisztina a szerencsiek edzője.

A következő mérkőzés hazai pályán október 18-án a Tiszaújvárosi SC ellen lesz.

{gallery}cikkek/2020/Oktober/20201009_kezilabda{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.