Kézilabda

Hazai pályán vereséget szenvedtek március 25-én, a Szerencs VSE kézilabdázói a Gyöngyösi KK játékosaitól. A Katona Krisztina által vezetett szerencsi gárda nehéz mérkőzésre számított, hiszen ellenfelük az a bajnokesélyesnek számító csapat volt, akiket Rosta István klasszis, egykori válogatott játékos edz.

A szerencsieket hátráltatta továbbá, hogy két kulcsjátékosuk, Czakó Eszter és Takács Tímea nem tudott részt venni a mérkőzésen. Ennek ellenére a gyöngyösiek az első félidőben csak minimálisan bizonyultak jobbnak. A csapatok 14-16-os gyöngyösi vezetésnél mentek pihenőre.

A térfélcserét követően folytatódott a sárga mezes vendégcsapat dominanciája. A szerencsi gárda több labdaeladást követően egyre nagyobb hátrányba került. A gyöngyösiek a támadásban is jeleskedtek, jól felépített akciókkal az utolsó percekre már nyolc pontos előnyre tettek szert. A mérkőzést végül magabiztosan fejezték be. A szerencsi lányoknak azonban nincs miért szégyenkezniük, hiszen méltó ellenfélnek bizonyultak, akiket a gyöngyösiek egy percig sem vehettek félvállról.

A női utánpótlás LU19 III. osztály-D, 16. forduló végeredménye: Szerencs VSE-Gyöngyösi KK 23-31, (14-16). A következő mérkőzés április 1-jén idegenben a másik bajnokesélyes Dabas KC VSE ellen lesz.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.