Kézilabda

A Szerencs VSE női kézilabdázói ezúttal a Tiszaújvárosi SC csapatát fogadták a Kulcsár Anita Sportcsarnokban, március 23-án. A szerencsi lányok végül 36-30-ra legyőzték vendégcsapatot.

A mérkőzés elején kiegyenlített játékot láthattak a nézők, a fekete mezes tiszaújvárosiak pár pontos előnyre tettek szert, amit a zöld mezes szerencsiek végül a 18 percre tudtak megfordítani, de számottevő előnyt ők sem tudtak kialakítani. A csapatok 18-16-os hazai vezetésnél mentek pihenőre. A második félidőben egyértelműen a szerencsiek domináltak, annak ellenére, hogy a támadások nem mindig alakultak úgy ahogyan azt előre eltervezték. A 45. percre még így is sikerült a hazai csapatnak egy stabil 5 pontos előnyt kiépíteni, amit a mérkőzés végére 6 pontra növeltek. A szerencsiek végül magabiztosan fejezték be az összecsapást. A B-A-Z Vármegyei Női felnőtt kézilabda 15. forduló végeredménye: Szerencs VSE-Tiszaújvárosi SC, 36-30 (18-16).

A Szerencs VSE színeiben: Konyári Vivien 9 gólt, Madarász Rebeka szintén 9, Katona Petra 7, Takács Tímea 4, Galyas Gréta 2, Czakó Eszter 2, Plaszkó Kamilla 1, Horváth Luca 1 és Stringovics Katalin 1 találatot szerzett.

A pillanatnyi tabellát a Miskolci VSC vezeti, őket követik a Miskolci Egyetemi Atlétikai és Futball Club (MEAFC) játékosai, a dobogó harmadik fokán a szerencsiek vannak, negyedik a Mezőkeresztes VSC és az ötödik a Tiszaújvárosi SC. A következő mérkőzés április 7-én idegenben a Mezőkeresztes VSE ellen lesz.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.