×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2019/Majus/20190515_kosarlabda

Kosárlabda

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei felnőtt férfi kosárlabda bajnokság döntőjére május 11-én került sor a Hunyadi Sportcsarnokban.

A szerencsi csapat az első hely megszerzéséért lépett pályára a tornán, ahol a MEAFC együttesével kellett összemérnie erejét. A mérkőzés végig szoros eredményt mutatott, de a szerencsiek a jobb kondíciójuknak köszönhetően végül a miskolciak felé tudtak kerekedni.

Végeredmény Szerencs VSE-MEAFC 114-79, így a hazai csapat lett a megye legjobb együttese ebben a szezonban.

A játékosoknak Nyiri Tibor polgármester is gratulált, aki köszönetet mondott Endrész Tamásnak, a csapat trénerének a kitartó eredményes munkáért. A csapat a következő évben is hasonló eredményeket szeretne elérni, azonban ez nem lesz egyszerű feladat, hiszen a végzős Asszú Áron, Jurák Botond, Sándor Bence, Szepesi Péter és Vecser Milán jövőre máshol folytatja tanulmányait, így ők nem tudják majd az SZVSE gárdáját erősíteni.

{gallery}cikkek/2019/Majus/20190515_kosarlabda{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.