A Derecske Ifjúságáért Egyesület junior kosárlabda csapatát fogadták hazai pályán a szerencsi kosarasok február 17-én.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei felnőtt férfi kosárlabda bajnokság döntőjére május 11-én került sor a Hunyadi Sportcsarnokban.

A regionális fiú kadett kosárlabda bajnokság alapszakaszában a Szerencs VSE U16-os csapata az Ibrány SE játékosait fogadta április 15-én a Hunyadi Sportcsarnokban.

A Kenguru Kupa U11-es bajnokság F csoportjának sorok következő mérkőzéseit április 13-án vívták az Szerencs VSE kis kosarasai a Hunyadi Sportcsarnokban.

A tiszaújvárosi Club 96 együttesével mérkőzött meg Szerencs Város Sportegyesületének férfi kosárlabdacsapata április 4-én, mely során 101-76-ra diadalmaskodtak a hazaiak.

A Szikszó Szikla fölényes legyőzése utáni két hetes kosárcsendet követően, hazai pályán folytatta bajnoki szereplését csapatunk, amely a Miskolci Egyetem kosárlabda gárdáját fogadta március 21-én a Hunyadi Sportcsarnokban.

A regionális fiú kosárlabda bajnokság alapszakaszában a Szerencs VSE U18-as kosárlabdacsapata a Nyíregyházi Sportcentrum játékosait fogadták március 18-án a Hunyadi Sportcsarnokban.

További cikkeink...

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.