Kosárlabda

A Szerencs VSE kadett férfi kosárlabdacsapata november 26-án zárt ajtók mögött, hazai pályán Tiszaújváros csapatát fogadta.

Endrész Tamás edző értékelésben kifejtette, hogy a fiúk aznapi játéka szerint reális eredmény született. A védekezésben elég sok hiba volt, sajnos a tiszaújvárosi játékosok könnyen a szerencsi fiúk hátamögé kerültek. – Ezeket a hibákat már nemlett volna szabad ebben a korban elkövetni, ezeket kihasználva az ellenfél játékosai könnyedén dobtak nekünk kosarakat.

A lepattanókban voltak még hiányosságaink. Ezek nemazért voltak mert a játékosaink alacsonyabbak, egyszerűen nem volt meg a kellő motiváció a csapatban, hogy mind a védő mind a támadó oldalról megszerezzék a lepattanókat. A támadásban azért voltak bíztató és jó megmozdulások, de persze még abban is sok volt a hiba, van mit csiszolgatni – mondta Endrész Tamás, edző. A végeredmény: Szerencs VSE – Tiszaújváros: 74-92. A Szerencs VSE junior fiú kosárlabdacsapata december 2-án szintén Tiszaújváros gárdáját fogadta hazai pályán.

Endrész Tamás edző értékelése szerint a szerencsiek teljesítménye hullámzó volt a mérkőzés során. A vendégcsapat egy pörgős, gyorsjátékú együttes, éppen ezért a sebeség sajnos kapkodást eredményezett. Néhány jó megmozdulástól eltekintve a hazai csapat támadása hullámzó volt, a védekezés viszont az egész mérkőzésen gyenge volt. Endrész Tamás hozzátette: A lepattanókat a szerencsieknek nem sikerült megkaparintani, ellentétben a vendégcsapattal, akik agilisan és sorozatosan megszerezték a labdát. A szerencsieknek a mérkőzés hajrájában több jó dobásuk is volt, ami megnövelte a különbséget, ezt egészen a találkozó végéig megtudták őrizni.

A végeredmény: Szerencs VSE – Tiszaújváros: 79-74.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.