Kosárlabda

Az SZVSE felnőtt férfi kosárlabdacsapata március 24-én a megyei bajnokság soron következő mérkőzésén az STK SE (Sátoraljaújhely) gárdáját fogadta.

A szerencsiek edzője Endrész Tamás értékelésében elmondta, hogy a várakozás szerint szoros párharcra készültek. A lendületes kezdésnek köszönhetően azonban a hazaiak az első negyedben már 27-7-re elhúztak.

Az edző hangsúlyozta, hogy a szerencsiek védelme szintén erős volt. A lepattanókból, gyors indításokból sikerült lendületes támadásokat felépíteni és viszonylag könnyű találatokat szerezni. A bajnokság eddigi öt mérkőzését mind megnyerték, így veretlenül állnak a tabella legfelső fokán. A csapat célja, hogy megnyerjék a bajnokságot. A végeredmény: Szerencs VSE – STK SE, 98-52.

A szerencsi csapat tagjai: Asszú Áron (20 pont), Bajusz Ábel (8 pont), Birk László (6 pont), Endrész Tamás (5 pont), Jakab László (17 pont), Jurák Botond (16 pont), Jurák Csongor (2 pont), Kovács Kornél (2 pont), Marton Bence (2 pont), Szoboszlai Dániel (3 pont), Tóth Gergő (6 pont), Vecser Milán (11 pont).

(Borítókép: Asszú Áron ugrás közben. Fotó: Nagy István / Szerencsi Hírek)

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.