×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2018/Aprilis/20180411_vadnai_bertalanne_100_eves

Közélet

Századik születésnapja alkalmából köszöntötték Vadnai Bertalannét április 6-án, a Gyémántkapu Idősek Otthonában.

A jeles évfordulón családtagok, rokonok és barátok köszöntötték az ünnepeltet. Szerencs Város Önkormányzata nevében Koncz Ferenc polgármester gratulált Anna néninek, majd átadta az Orbán Viktor kézjegyével ellátott emléklapot és a város ajándékát. Anna néni Ondon született és 90 éves koráig ott is élt. Világ életében szerette a mezőgazdasági munkát, hajnaltól késő estig a mezőn volt.

Gyermekkorában már a Cukorgyári répaföldeken kapált. Fiatalasszonyként a Csokoládégyárban dolgozott: kakaót csomagolt. Egy lánya, két unokája és három dédunokája van. Anna néni kitűnő szellemi frissességnek örvend. Lánya szerint a hosszú életének titka az lehet, hogy Anna néni egy életen át a szabad levegőn volt, és minden zöldséget, gyümölcsöt maga termelt. 3 éve lakik a Gyémántkapu Idősek Otthonában.

{gallery}cikkek/2018/Aprilis/20180411_vadnai_bertalanne_100_eves{/gallery}

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.