Közélet

Soós Rudolf Gyuláné a közelmúltban ünnepelte 90. születésnapját. Ennek alkalmából köszöntötte az ünnepeltet Nyiri Tibor polgármester április 24-én.

A születésnapi eseményen a városvezető gratulált Ilonka néninek és átnyújtotta a város ajándékait, valamint az Orbán Viktor miniszterelnök kézjegyével ellátott emléklapot, ami a szépkorú polgárok iránti tiszteletet hivatott kifejezni. Ilonka néni nagy családból származik, kilencen voltak testvérek.

Tizenegy évig boltvezetőként dolgozott a Vaddisznó söröző melletti 101-es sz. élelmiszerboltban, majd a Szerencsi Cukorgyárban tevékenykedett a mokka részlegen, és onnan is ment nyugdíjba. A korához képest kitűnő egészségnek, testi és szellemi frissességnek örvendő Soós Rudolf Gyuláné szerint a hosszú élet titka, hogy folyamatosan tevékenykedett, dolgozott és mozgott.

Most is aktív, nagyon szeret főzni, sütni, korábban sokat kertészkedett. Szeret olvasni, tévét nézni, rejtvényt fejteni, kötni, varrni, horgolni. A szépkorú hölgynek egy gyermeke született, három unokával és két dédunokával büszkélkedhet.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.