Közélet

Szerencs város életében hagyomány, hogy az önkormányzat felköszönti szépkorú lakóit. Csuhaj István Jánosné kilencvenötödik születésnapja alkalmából dr. Bobkó Géza, Szerencs alpolgármestere köszöntötte január 19-én a Tiszáninneni Református Egyházkerület (TIREK) Szerencsi Idősek Otthonában.

Az ünnepségen az alpolgármester gratulált az ünnepeltnek és átnyújtotta a város ajándékait, valamint az Orbán Viktor miniszterelnök kézjegyével ellátott emléklapot, ami a szépkorú polgárok iránti tiszteletet hivatott kifejezni. Erzsike néni 1928. január 19-én született Alsónovajon. Az egri főiskolán végzett magyar-történelem szakos tanárként, ami később meghatározta egész életét. Pedagógusként sokat törődött a gyerekekkel és az emberekkel, bárki bármilyen problémával fordulhatott hozzá.

(Erzsike néni szerettei körében ünnepelte kilencvenötödik születésnapját. Fotó: Nagy István/Szerencsi Hírek)

Nyugdíjba vonulásáig a megyaszói gyermekotthonban dolgozott. Házasságából két gyermeke született, két unokája és szintén két dédunokája van. Férjével hosszú ideig, hatvan évig éltek harmonikus kapcsolatban. Erzsike néni szabadidejében szeret rejtvényeket fejteni, igazi társasági ember, az intézményi foglalkozások rendszeres résztvevője.

Isten éltesse Erzsike nénit és további jó egészséget kívánunk számára!

(Borítókép: Dr. Bobkó Géza Szerencs alpolgármestere gratulál az ünnepeltnek)

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.