Közélet

Újabb péntek este köszöntött be, ami egyet jelentett a „Péntek esti lazulás” koncertsorozat következő állomásával. A Szerencsi Művelődési Központ és Könyvtár ezen a héten sem hagyta cserben a látogatókat, hiszen a fellépő nem más volt, mint a helyi blues-rock királya, a Star Deluxe zenekar.

A koncert este 8 órakor vette kezdetét a Rákóczi-várban és már az első pillanattól kezdve magával ragadta a közönséget. Bálint Tímea, a Star Deluxe együttes frontembere, stílusos bevonulásával rögtön felpezsdítette a hangulatot: egy Vespa robogón érkezett a színpadhoz. A közönség lelkesedése azonnal tapinthatóvá vált, hiszen ez a különleges kezdés tökéletesen megalapozta az est hangulatát.

A zenei repertoár a blues és a rock legjavát ötvözte, amit a zenekar saját stílusában adott elő. Az időjárás is kegyeibe fogadta az eseményt. Az elmúlt hetek kánikulája már enyhült, így az este kellemes hőmérsékletben telt és az eső sem fenyegette a szabadtéri koncertet. A résztvevők egyaránt élvezhették a kellemes nyári estét és a kiváló zenét, ami tökéletes kombinációnak bizonyult a lazításra.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.