Közérdekű

A B.-A.-Z. Megyei Közgyűlés a 2016. évi költségvetésében elkülönített előirányzat terhére pályázatot hirdet megyei székhelyű sportszakosztályok, sporttevékenységet folytató egyesületek és alapítványok számára versenyek, táborok, valamint rendezvények költségeinek fedezetére. A kérelmek benyújtási határideje: 2016. július 31.

A pályázat célja a gyermekek egészséges életmódra nevelésének elősegítése, az egyes sportágak minél szélesebb körű népszerűsítése, és megyénk sikeres sportolóinak támogatása a versenyekre való felkészülés és részvétel tekintetében. A megpályázható összeg alsó határa 50 ezer Ft, a felső határa 250 ezer Ft, amely egyszeri, vissza nem térítendő pénzügyi támogatás. A pályázatnak tartalmaznia kell annak konkrét célját, megvalósításának összegét, részletes és ellenőrizhető költségvetését, a kért támogatás összegének felhasználási tervét. Az étkezési és reprezentációnak minősülő költségek maximum az elnyert támogatás 50 százaléka erejéig számolhatóak el. A sporteszköz beszerzésének költsége nem haladhatja meg az elnyert támogatás felét. Egy pályázó csak egy pályázatot nyújthat be.

Pályázni a megyei önkormányzat által készített űrlapon lehet, amely a www.baz.hu honlapon érhető el. A kitöltött és aláírt űrlapokat be lehet nyújtani személyesen, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzati Hivatal Szervezési, Jogi és Pénzügyi Osztályán, vagy benyújtható postai úton, a 3525 Miskolc, Városház tér 1. szám alatti címre elküldve.  A 2016. július 31. napjáig dokumentáltan postára adott, vagy ezen időpontig a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzati Hivatalnál személyesen leadott pályázatokat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés bírálja el. A döntésről a pályázók írásban kapnak értesítést.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.