Közérdekű

Időszakos vízkorlátozás várható 2016. július 4 - 6. között Szerencs - Ondon

 

A Borsodvíz Zrt. tájékoztatása: Tájékoztatjuk a Tisztelt Felhasználóinkat, hogy az Észak-Magyarországi régió településein élő lakosság egészséges ivóvízzel történő ellátásának biztosítása tárgyú, Szerencs-Ond településrészt is érintő projekt befejezéseként a vízhálózat csővezetékeinek mechanikai (szivacstöltettel történő) tisztítására, mosatására, fertőtlenítésére kerül sor. A munkafolyamat csak a közműves vízellátás időszakos vízkorlátozása mellett végezhető el.

A munkálatok Szerencs-Ond településrészen 2016. július 04-én megkezdődnek.

A munkálatok ideje alatt 2016. július 04-től (hétfőtől) 2016. július 06-ig (szerdáig) – 8 és 18 óra között – a teljes településrészt érintő időszakos vízhiány, illetve víznyomáscsökkenés léphet fel.

Felhívjuk Tisztelt Felhasználók figyelmét, hogy a munkálatok ideje alatt az érintett területeken a teljes vízhálózat nyomás alatt lesz, de TILOS a vízvételezés és az ingatlanon belüli vízhasználat, mivel akkor a szennyezett víz saját belső hálózatba terelődik, a vízgépészeti szerelvények, berendezések károsodhatnak. Az így keletkezett károkért a Borsodvíz Zrt. felelősséget nem vállal.

Az üzemszünet ideje alatt vízszállító tartálykocsival, víztároló tartály közterületen történő elhelyezésével biztosítjuk a jogszabályi előírásoknak megfelelő mennyiségű ivóvizet. 

Javasoljuk továbbá, hogy a kizárást megelőzően vételezzenek és tároljanak a vízhiányos időszak alatt szükségleteiket kielégítő mennyiségű ivóvizet.

A vízhálózat újbóli üzembe helyezését 1-1 munkaszakasz elkészültével a Borsodvíz Zrt. folyamatosan végzi, így 18 óra után is még előfordulhat a víz rövid ideig tartó elszíneződése, zavarosodása, mely esztétikailag kifogásolható, de az egészségre nem ártalmas. 

A zavaros víz a kerti csap, illetve a mosogató, vagy fürdőszoba csapjának rövid ideig tartó megnyitásával távozik a rendszerből.

A munkálatok jellegéből adódóan elkerülhetetlen kellemetlenségekért elnézésüket, és egyben megértő türelmüket kérjük. 

Amennyiben az Országos Tisztifőorvos B.-A.-Z. Megye területén hőségriasztást rendel el, a hálózatmosatási munkálatokat felfüggesztjük.     

Hiba-és panaszbejelentő ügyfélszolgálatok elérhetőségei:

-    3910 Tokaj, Csokonai u. 2. Tel.: +36/47-352-322

-    3900 Szerencs, Kisvásártér 14. Tel.: +36/47-361-664

Borsodvíz Zrt.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.