Közérdekű

A Borsodvíz Zrt. felhasználói tájékoztatja az ivóvízellátás időszakos szüneteltetéséről csomópont építési munkálatok miatt.

 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Felhasználóinkat, hogy az Észak-Magyarországi régió településein élő lakosság egészséges ivóvízzel történő ellátásának biztosítása tárgyú, Szerencs települést is érintő projekt befejezéseként a vízhálózat csővezetékeinek mechanikai (szivacstöltettel történő) tisztítására, mosatására, fertőtlenítésére, illetve ezt megelőzően mosatási csomópontok kialakítására kerül sor. Mindkét munkafolyamat csak a közműves vízellátás időszakos szüneteltetése mellett végezhető el.

A mosatási csomópontok építési munkálatai Szerencs településen 2016. július 21-én folytatódnak.

A csomópont építési munkálatok ideje alatt 2016. július 21-én (csütörtökön) – 7 és 17 óra között – egy-egy utca, illetve településrész vízszolgáltatásból történő kizárására kerül sor.

A részleges vízhiány az alábbi utcákat érinti:

Lipták János utca, Lipták köz, Hámán Kató utca, Kállai Éva utca, Nagyvárad utca, Nagyvárad köz, Gépállomás utca, Kilián tér, Kilián György utca, Rózsa utca, Kinizsi Pál utca, Táncsics Mihály utca, Szegfű utca, Pozsonyi utca

Az üzemszünet ideje alatt vízszállító tartálykocsival, víztároló tartály közterületen történő elhelyezésével biztosítjuk a jogszabályi előírásoknak megfelelő mennyiségű ivóvizet.

Javasoljuk továbbá, hogy a kizárást megelőzően vételezzenek és tároljanak a vízhiányos időszak alatt szükségleteiket kielégítő mennyiségű ivóvizet.

A vízszolgáltatás helyreállítását követően előfordulhat a víz rövid ideig tartó elszíneződése, zavarosodása, mely esztétikailag kifogásolható, de az egészségre nem ártalmas.

A zavaros víz a kerti csap, illetve a mosogató, vagy fürdőszoba csapjának rövid ideig tartó megnyitásával távozik a rendszerből.

A munkálatok jellegéből adódóan elkerülhetetlen kellemetlenségekért elnézésüket, és egyben megértő türelmüket kérjük.

A munkálatok elhúzódása miatti változásokról folyamatosan tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználókat.

Hiba-és panaszbejelentő ügyfélszolgálatok elérhetőségei:

- 3910 Tokaj, Csokonai u. 2. Tel.: +36/47-352-322

- 3900 Szerencs, Kisvásártér 14. Tel.: +36/47-361-664

Borsodvíz Zrt.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.