Közérdekű

A vízhálózat mosatási munkálatai miatt időszakosan szünetel a vízellátás Szerencs egyes területein 2016. szeptember 19-23. között.

 

 

A Borsodvíz Zrt közleménye:

Felhasználói tájékoztató az ivóvízellátás időszakos szüneteltetéséről mechanikai hálózattisztítási és fertőtlenítési munkálatok miatt.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Felhasználóinkat, hogy az Észak-Magyarországi régió településein élő lakosság egészséges ivóvízzel történő ellátásának biztosítása tárgyú, Szerencs települést is érintő projekt befejezéseként a vízhálózat csővezetékeinek mechanikai (szivacstöltettel történő) tisztítására, mosatására, fertőtlenítésére kerül sor. A munkafolyamat csak a közműves vízellátás időszakos vízkorlátozása mellett végezhető el.

A munkálatok ideje alatt az alábbiakban felsorolt napokon – 8 és 18 óra között – egy-egy utcában, településrészen időszakos vízhiány, illetve víznyomáscsökkenés léphet fel:

2016. szeptember 19-23. között (hétfőtől-péntekig)
a részleges vízhiány az alábbi utcát érinti:

Ondi út, Fenyves u.
Szilas A. Pál u., Csokonai u., Váci M. u., Veres P. u., Vajda J. u., Korvin u., Szabadság utca
Fery A. u., Szemere u., Erdei F. u., Kölcsey u., Liszt F. u. (korábban Landler J.), Petrikovits utca


Felhívjuk Tisztelt Felhasználók figyelmét, hogy a munkálatok ideje alatt az érintett területeken a teljes vízhálózat nyomás alatt lesz, de TILOS a vízvételezés és az ingatlanon belüli vízhasználat, mivel akkor a szennyezett víz saját belső hálózatba terelődik, a vízgépészeti szerelvények, berendezések károsodhatnak. Az így keletkezett károkért a Borsodvíz Zrt. felelősséget nem vállal.

Az üzemszünet ideje alatt vízszállító tartálykocsival, víztároló tartály közterületen történő elhelyezésével biztosítjuk a jogszabályi előírásoknak megfelelő mennyiségű ivóvizet.
Javasoljuk továbbá, hogy a kizárást megelőzően vételezzenek és tároljanak a vízhiányos időszak alatt szükségleteiket kielégítő mennyiségű ivóvizet.

A vízhálózat újbóli üzembe helyezését 1-1 munkaszakasz elkészültével a Borsodvíz Zrt. folyamatosan végzi, így 18 óra után is még előfordulhat a víz rövid ideig tartó elszíneződése, zavarosodása, mely esztétikailag kifogásolható, de az egészségre nem ártalmas.

A zavaros víz a kerti csap, illetve a mosogató, vagy fürdőszoba csapjának rövid ideig tartó megnyitásával távozik a rendszerből.

A munkálatok jellegéből adódóan elkerülhetetlen kellemetlenségekért elnézésüket, és egyben megértő türelmüket kérjük.


A munkálatok elhúzódása miatti változásokról folyamatosan tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználókat.


Hiba-és panaszbejelentő ügyfélszolgálatok elérhetőségei:

3910 Tokaj, Csokonai u. 2. Tel.: +36/47-352-322

3900 Szerencs, Kisvásártér 14. Tel.: +36/47-361-664


Borsodvíz Zrt.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.