Közérdekű

Ünnepi nyitvatartások, ügyeletek és menetrendek Szerencsen. Cikkünk folyamatosan frissül.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kormányablakok:

2016. december 20. és 2017. január 2. közötti nyitva tartási rendjének megtekintéséhez kattintson ide!

A Szerencsi Fürdő és Wellnessház:

2016 decemberében megváltozott nyitva tartással várja kedves vendégeit.

A Szántó J. Endre Egyesített Szociális és Egészségügyi Intézet szakrendelése a következőképpen alakul:

- A laborba 27-30 között reggel 07.00 és 10.00 óra között lesz vérvétel, leletkiadás pedig 13.00 óráig .
- Röntgen a megszokott rend szerint lesz 27-30 között reggel 08.00-tól 14.00 óráig.
- Sebészeti szakrendelés 27-én és 29-én lesz.
- A fül orr gégészeti osztály csak 29-én rendel az ultrahang pedig csak 28-án vehető igénybe a két ünnep között.

A szerencsi gyógyszertárak nyitvatartása:

- December 24-én a Centrum gyógyszertár 11.30-ig lesz nyitva. A továbbiakban ügyeletet tart a Tesco Gyógyszertár december 26. reggel 08.00 óráig.
- December 26-án reggel 08.00 órától a Centrum gyógyszertár tart ügyeltet december 31-ig.

Karácsonyi és év végi ünnepi vonatközlekedés!

Budapest, 2016. december 20.– Karácsonykor változik a vonatok közlekedési rendje, a szilveszter és az újév miatt viszont nem kell módosítani a menetrendet. A menetjegyek megváltásáról érdemes időben, akár több nappal előbb gondoskodni.

Karácsonykor két nap változik a közlekedési rend: december 24-én még marad a szombati, viszont 25-én ünnepnapi, 26-án pedig vasárnapi közlekedési rend szerint járnak a vonatok.

Az év utolsó és jövő év első napján nem változik a személyszállító vonatok forgalmi rendje: december 31-én, szilveszterkor szombati, január 1-jén vasárnapi ütem szerint közlekednek a vonatok. Január 2-án, hétfőn már a munkanapokon megszokott módon indulnak a vasúti járatok.

Az ünnepek alatt várható utasforgalmi igényekhez igazodva a MÁV-csoport az összes rendelkezésére álló üzemképes járművét felhasználja. A helyfoglalások figyelembe vételével a lehetőségekhez képest az InterCity vonatokhoz plusz kocsikat is kapcsol a vasúttársaság.

A pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében a MÁV-START azt javasolja utasainak, hogy a menetjegyeket és a helyjegyeket az ünnep előtt elővételben váltsák meg, illetve vegyék igénybe az internetes jegyvásárlási lehetőséget is. Az előre megváltott e-vonatjegyeket kinyomtatva vagy megfelelő mobiltelefonon, tableten is bemutathatják a belföldi vonatok utasai.

Telefon: (06-1) 511-3186  l  E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. l www.mavcsoport.hu

Várjuk továbbá minden olyan szerencsi bolt vagy intézmény ünnepi nyitvatartási idejét a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre akik szeretnék, hogy a nyitvatartásuk megjelenjen a cikkben. 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.