Közérdekű

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke látogatott március 19-én hétfőn délelőtt Szerencsre, akit Koncz Ferenc polgármester fogadott a Rákóczi-várban. A kormányfő a választókerület településeinek polgármestereivel, a város intézményeinek vezetőivel, és a szimpatizánsokkal is találkozott.

A vár udvarán Orbán Viktor elmondta, hogy az elkövetkező időszakban nehéz döntéseket kell meghoznunk. – Ezeknek a döntéseknek a meghozatalához olyan emberekre van szükség a Parlamentben, akik nem ijednek meg a saját árnyékuktól, akik rendes, becsületes emberek, akik tenni kívánnak a hazájukért. Egész Európa ostrom alatt áll, és ez nem fog megszűnni a jövőben sem. Bár innen ez kevésbé látszik, de Európa komoly bajban van. Ma kevés ország van, amely képes komolyan megvédeni magát, mellettünk még a lengyelek, a csehek és a szlovákok mondhatják el magukról, hogy a kormányuk a nemzeti érdekeket tartják szem előtt.

Orbán Viktor tart beszédet a Szerencsi Rákóczi-vár udvarán - Forrás: Orbán Viktor hivatalos Facebook oldala

Az országot akkor tudjuk megvédeni, ha a magyaroknak olyan egységes, a polgári, keresztény értékeket képviselő kormánya van, mint a miénk. A munkában hiszünk, és ezt mindenképpen pártfogolni fogjuk a következő négy évben is. A családokért is sok mindent tettünk. Ha kitartunk a munka, a család és a haza mellett, akkor Magyarország fejlődni fog – mondta a miniszterelnök. Orbán Viktor a találkozót megelőzően ellátogatott az egykori cukorgyár területére, itt az egyik raktárépületben kapta meg Koncz Ferenc polgármestertől azt a tanulmányt, amit a Debreceni Egyetem készített egy új cukorgyár létesítése kapcsán. – A házi feladatotmegkaptam – jegyezte meg Orbán Viktor a dokumentumok átvételekor. A kormányfő időt szakított húsvéti édesség vásárlására is, a Bonbon Kft. üzletében Takács István a cég ügyvezető-igazgatója fogadta.

Orbán Viktor miniszterelnök látogatása során ellátogatott a Szerencsi Bonbon Kft. üzletébe is -  Fotó: Serfőző László

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.