Közérdekű

Szerencs Város Önkormányzata megbízásából a Szerencsi Művelődési Központ és Könyvtár szabadtéri koncertet szervez (Wellhello és Majka) 2019. május 18-án szombaton 20.00 órától Szerencs belvárosában, a Geisenheim téren.

A rendezvény biztonságos lebonyolítása érdekében útlezárásra és forgalomelterelésre kell számítani május 18. szombat 15.00 óra és május 19. vasárnap 04.00 óra között.

A forgalmirend-változás az alábbi utcákat érinti:

  1. Geisenheim tér=koncerthelyszín: Rákóczi út-Posta utca-Ondi út kereszteződése (lámpás csomópont) teljes lezárás – gépjárművek csak engedéllyel hajthatnak be.
  2. Rákóczi út a 37-es főúti körforgalmi csomóponttól (cukorgyári körforgótól) a Kossuth térig – behajtás engedélyezett az ott lakóknak, más gépjárművek csak engedéllyel, parkolási céllal hajthatnak be.
  3. Béke utca – behajtás engedélyezett az ott lakóknak, más gépjárművek csak engedéllyel, parkolási céllal hajthatnak be.
  4. Ondi út félpályás lezárás a Kossuth utcai kereszteződéstől (gimnázium sarka) a Zrínyi utcáig – behajtás csak ott lakóknak, hotelvendégeknek, más gépjárművek csak engedéllyel hajthatnak be.
  5. Magyar utca egyirányúsítása – behajtás csak a 37-es sz. főút felől.
  6. Posta utca teljes lezárás – gépjárművek csak engedéllyel hajthatnak be.
  7. Huszárvár utca félpályás útlezárása – a Jókai utca felől érkező járművek csak balra hajthatnak ki a Huszárvár utcára, a piac felől érkező forgalmat a Bástya utca felé terelik.

A behajtási tilalommal érintett területeket kordonok és leszalagozás jelöli, valamint a forgalmirend-változásra ideiglenes táblák hívják fel a figyelmet. A szervők arra kérik a járművel közlekedőket, hogy ne megszokásból vezessenek, hanem legyenek körültekintőek, és figyeljék az ideiglenesen kihelyezett közlekedési táblákat.

A városközpontot érintő menetrend szerinti buszjáratok a lezárt területre nem hajtanak be, és az ott lévő buszmegállókban nem állnak meg május 18. szombat 15.00 órától május 19-én, vasárnap hajnal 4 óráig.

A buszjáratok ideiglenes útvonaláról és a kieső buszmegállók pótlására kijelölt megállóhelyekről az Észak-Magyarországi Közlekedési Központ honlapján a www.emkk.hu, Szerencs város hivatalos honlapján www.szerencs.hu, valamint a buszjáratokon és a buszmegállókban kihelyezett hirdetményeken keresztül tájékoztatjuk az utasokat.

Forrás: Szerencs.hu

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.