Közérdekű

Rengeteg embernek nincs lehetősége vagy csupán nem képesek, vagy talán nem is akarnak tartalékot képezni. Pedig nagy valószínűséggel mindenki képes lenne megtakarítani legalább egy minimális összeget a havi fizetéséből. (x)

Ugyanis egy váratlan helyzetben pont erre a megtakarított összegre lesz szükségünk. Nem egyszer előfordulhat olyan hirtelen felmerülő kiadás, mint például autójavítás, egészségüggyel kapcsolatos kiadás vagy a szeptemberi iskolakezdés, amikor valamit meg kell vásárolni, ki kell fizetni és nem lehetséges elnapolni. Ha viszont nincs félretett pénzünk, akkor a kölcsönfelvétel lehet a legjobb megoldás. Ha szerencsénk van, akkor a családtól vagy egy régi baráttól tudunk kölcsönkérni, de van olyan helyzet, amikor rájuk sem számíthatunk és ilyenkor egy pénzintézet segítségét kérjük.

De hogyan is fogjunk hozzá az ideális kölcsön megtalálásához? Rengeteg bank és pénzügyi szolgáltató kínál kölcsönöket, hiteleket, azonban a megfelelő termék kiválasztása nem egyszerű és ekkor érdemes egy pénzügyi aggregátor weboldalt meglátogatni. Ha a keresőbe beírjuk a személyi kölcsön kifejezést, több is megjelenik.

Az egyik legújabb személyi hitel kalkulátor az InstaCash.hu

Mi alapján hasonlítsuk össze a személyi kölcsön ajánlatokat?

Az online összehasonlító oldalak fő funkciója, hogy segít megtalálni ugyanazon terméket különböző szolgáltatók oldalain, így van ez a személyi kölcsönök esetében is. Az aggregátorok azon piaci szereplők ajánlatait mutatják meg, akikkel szerződésben állnak. Ezek rendszerint meghatározó szereplők.

A szolgáltatók pedig a THM alapján rangsorolják az ajánlatokat. A teljes hiteldíj mutató a kölcsön minden közvetlen költségét tartalmazza, ezért alkalmas arra, hogy a különböző ajánlatokat összehasonlítsuk a segítségével, persze amennyiben a hitel összege és futamideje megegyezik.

A jobb ajánlatért vállalhatjuk, hogy jövedelmünket az adott bankhoz utaltatjuk, így további kedvezményekre (például kamatkedvezményre) tehetünk szert.

Instacash.hu-nak hívják a legújabb aggregátort

Érdemes megismerkedni az InstaCash weboldalával, ami egy egyszerű és tiszta felületet biztosít számunkra, hogy a lehető legjobb ajánlatot válasszuk.

A kalkulátoron kívül az oldalon találkozhatunk cikkekkel, fogalmakkal. Ezen felül pedig az oldal hozzájárul ahhoz, hogy a látogatók valóban hasznos tartalmat találjanak az instacash.hu weboldalon.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.