Közérdekű

A BMH Nonprofit Kft. tájékoztatja az ügyfeleit, hogy azon ingatlanhasználók, akik a településen zajló edényosztás alkalmával valamely okból kifolyólag – pl. a közszolgáltató nem tartja nyilván a felhasználót, időközben űrméret változás történt – nem vették át hulladékgyűjtő edényzetüket, 2020. május 25-ét követően a 3900 Szerencs, Eperjes utca 7. szám alatt található ügyfélszolgálati irodában vehetik át.

Az Abaúj-Zemplén Szilárdhulladék Gazdálkodási Önkormányzati Társulás által biztosított edényzetek átvételére kizárólag előzetes időpont egyeztetés útján van lehetőség. Az időpont egyeztetésre az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen van lehetőség.

Kérik az ingatlanhasználókat, hogy az időpont kéréssel egy időben a szükséges alátámasztó dokumentumokat az e-mailhez csatolva megküldeni szíveskedjenek (adás-vételi szerződés, tulajdoni lap, 60 literes hulladékgyűjtő átvétele esetén jegyzői igazolás, szükség esetén meghatalmazás amennyiben más személy nevében kívánnak eljárni). Az átvétel helyszínén kizárólag a személyazonosságot igazoló okmányok bemutatására van lehetőség.

A kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel, ügyfeleik és dolgozóik egészségének megőrzése érdekében ügyfélszolgálati irodáik továbbra is zárva tartanak. Szerencsi ügyfélszolgálati irodában kizárólag az edényzetek átvétele lehetséges, egyéb ügyintézésre átmenetileg nincs mód.

Az ügyintézés során az alábbi óvintézkedések betartását kérik

  • Az edényzetek átvétele során kötelező a szájat és orrot eltakaró eszköz (védőmaszk, sál, kendő) és gumikesztyű viselése.
  • Az ügyintézéshez szükséges adatok felvétele bediktálás útján, illetve védőplexin keresztüli bemutatással történik.
  • Az ügyintézés során másfél méteres védőtávolságot szükséges tartani.

Kérik az ingatlanhasználókat, hogy kizárólag az előre egyeztetett és a BMH Nonprofit Kft. által visszaigazolt időpontban érkezzenek, egyéb esetben nem áll módukban kiszolgálni az oda érkezőket.

Ügyfélszolgálat elérhetőségei: Telefon: +36 (21) 3500-111, E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.