Közérdekű

Nyiri Tibor, Szerencs város polgármestere tájékoztatja a város lakosságát, hogy az Event-Immo Kft. 2021. szeptember 2-5. között „Szerencsi ARTÚR NAPOK Fesztivál” elnevezéssel tart rendezvényt. A szervező (rendező) döntése alapján az esemény helyszíne a Buffalo Bill étterem melletti/mögötti terület.

Szerencs Város Önkormányzatnak jegyzője a benyújtott kérelemre az alkalmi zenés- táncos rendezvény megtartásához az engedélyt kiadata, amiben részletesen előírta a rendező kötelezettségeit. Többek között ezek közé tartozik a veszélyhelyzet időtartama alatt érvényes védelmi intézkedések betartása, a tűzvédelmi előírások garantálása, a programokon résztvevők életének, testi épségének a megóvása, a közbiztonság fenntartása, az akadály- és balesetmentes gyalogos- és közúti közlekedésről történő gondoskodás, az érvényes zaj- és rezgésvédelmi rendelkezések biztosítása, a hulladék gyűjtése és elszállítása.

A rendezvény időtartama alatt a Kilián György utca – 37-es számú főút felől – Szent István utca közötti útszakasz lezárásra kerül, ezért változik a forgalmi rend, amiről a szervezőnek kell tájékoztatni a lakosságot.

A polgármester kéri, hogy a rendezvénnyel kapcsolatban a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre írják meg kérdéseiket, kéréseiket, észrevételeiket.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.