Közérdekű

Szerencs Város Önkormányzata 2015. szeptember 24-én tartott ülésén döntött arról, hogy a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló szerencsi fiatalok felsőoktatásban való részvételét elősegíti azzal, hogy ebben az évben is csatlakozik a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer.

A felsőoktatási intézmények hallgatói, valamint az egyetemeken, főiskolákon tanulmányokat kezdő szerencsi fiatalok a pályázattal kapcsolatos bővebb információt megtalálják www.emet.gov.hu (Bursa Hungarica) címszó alatt, vagy a város honlapján: www.szerencs.hu.A pályázat benyújtásához a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (EPER-Bursa rendszer) pályázói regisztráció szükséges, amely a https://www.eper.hu/eperbursa/paly/palybelep.aspx címen érhető el. A regisztráció, majd a pályázati adatok feltöltése után a vonalkóddal rendelkező űrlapot kinyomtatva és aláírva kell az önkormányzatnál benyújtania a hallgatóknak.Annak a felhasználónak, aki az EPER-Bursa rendszerben korábban már regisztrált, a korábban használt jelszavával beléphet a rendszerbe. A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes.A pályázat benyújtásának határideje 2015. november 9.

Városhatár

Az új esztendő kezdetén Nyiri Tibor Szerencs polgármestere visszatekintett az elmúlt év kihívásokkal teli hónapjaira, értékelte az elvégzett munkát, és szólt a 2023-as év terveiről, céljairól.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.