Közérdekű

Szerencs Város Önkormányzata 2015-ben is pályázatot ír ki a kiváló tanulmányi eredményt elért felsőoktatási hallgatók támogatására. A benyújtott kérelmek alapján a 20 legjobb eredményt elérő fiatal kaphat, egyenként 15 ezer forintos pénzügyi hozzájárulást.

Az egyszeri önkormányzati támogatásra azok a szerencsi lakhellyel rendelkező főiskolák, egyetemek hallgatói pályázhatnak, akik államilag finanszírozott nappali, vagy levelezős képzésben az első diplomájukat szerzik, legalább egy félévet már sikeresen lezártak, a tanulmányi eredményük meghaladta a négyes átlagot és beiratkozott hallgatók a következő félévre. Az igény benyújtási határideje 2015. szeptember 30.A részletes pályázati kiírás és a pályázati adatlap megtalálható a város hivatalos honlapján, a www.szerencs.hu címen, vagy átvehető a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálatán. A nyomtatványhoz csatolni kell a felsőoktatási intézmény igazolását az előző félév tanulmányi átlagáról, a jelen félévre történő beiratkozás tényéről. A támogatás mértéke hallgatónként várhatóan 15 ezer forint, amely összegtől – a benyújtott pályázatok számától függően – a képviselő-testület eltérhet.

Városhatár

Az új esztendő kezdetén Nyiri Tibor Szerencs polgármestere visszatekintett az elmúlt év kihívásokkal teli hónapjaira, értékelte az elvégzett munkát, és szólt a 2023-as év terveiről, céljairól.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.