Kultúra - Hagyomány

Meglepetésekkel érkezett a Mikulás december 3-án délelőtt a Szerencsi Óvoda és Bölcsőde Gyárkerti épületébe.

A Csalogány és Lepke csoport óvodásai vidáman, az ünnephez méltóan énekkel várták a jóságos Mikulást az intézmény bejáratánál, így a szülők sem maradhattak le az alkalomról. Szerencsen az óvodákba minden évben megérkezik a télapó a krampuszával együtt. A krampusz ugyan megpróbálta elcsenni az ajándékokat, de ezt a fehér szakállú nem hagyta. Az ovisok a műsorért cserébe – és mivel egész évben jól viselkedtek – édességgel teli csomagot kaptak. Nyiri Tibor polgármester ezen a napon szintén ajándékokkal kedveskedett.

– A 2020-as év az óvodapedagógusoknak és a kicsiknek sem volt egyszerű esztendő, de mindannyian szépen helyt álltak. Köszönet a pedagógusoknak és a szülőknek egyaránt! Természetesen én sem érkeztem üres kézzel, gyümölccsel és szaloncukorral kedveskedtem nekik

– mondta a polgármester.

Az ajándékokat Kecskésné Nagy Edit intézményvezető vette át, aki köszönetét fejezte ki. A Szerencsi Óvoda és Bölcsőde Napsugár épületébe december 4-én érkezett a Mikulás. Sok gyermek rajzzal kedveskedett a vendégnek, aki cserébe ajándékokkal lepte meg őket. A Mikulás az óvónőkről sem feledkezett el, akiknek a csokoládé mellett viccesen jutott egy kis virgács és hagyma is.

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.