×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2018/Aprilis/20180426_energia

Megye

A Széchenyi Programiroda munkatársai pályázatokra, de elsősorban a lakóépületek energiahatékonyságának és a megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitelekre hívták fel az érdeklődők figyelmét április 26-án délután Szerencsen, a Zempléni Múzeum egyik helyiségében.

A bemutatót Koncz Ferenc országgyűlési képviselő nyitotta meg, egyebek mellett hangsúlyozva, hogy az energiatakarékosság elterjesztésében, az ökoszisztémák környezeti terhelésének csökkentésében, az energiahatékonyságban is jelentős szerepet játszik a szemléletformálás, a társadalom legszélesebb körét – az iskolai oktatáson keresztül a felnőttképzésekig – kell környezettudatos fogyasztóvá tenni.

A programon Zsiga László tanácsadó adott tájékoztatást a programiroda munkájáról, majd Réti Jánosné munkatárs immár célzatosan az energiahatékonyságra fókuszált. A fényképfelvételeket követően diaképek adnak tájékoztatást a hitelekről, lehetőségekről.

SfL

{gallery}cikkek/2018/Aprilis/20180426_energia{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.