×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2018/Oktober/20181010_mezokovesd

Megye

A Mezőkövesdi Tankerületi Központ által fenntartott három tiszaújvárosi tanintézmény, az Eötvös József Gimnázium Szakközépiskola és Kollégium, a Hunyadi Mátyás Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, valamint a Széchenyi István Általános Iskola fejezett be egy-egy beruházást.

Az állami fenntartású köznevelési intézmények tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése című kiíráson negyven, illetve ötven-ötvenmilliót nyertek az iskolák. Ebből az összegből – egyebek mellett - kollégiumi szobákat, tantermeket, nevelői szobákat, internetes hálózatokat, tornatermeket újítottak fel, térburkolásokat valósítottak meg, tanulószobákat alakítottak ki.

A projektek végén valamennyi iskolában bejárást tartottak a pedagógusok, a szerdai eseményeken részt vett Koncz Ferenc országgyűlési képviselő, Bozsikné Vig Marianna a tankerületi központ vezetője, valamint Fülöp György tiszaújvárosi alpolgármester, akik gratulációjukat fejezték ki a tantestületeknek, kivitelezőknek. Mindemellett megjegyezték, hogy - a látottak alapján - vannak még felújításokra vonatkozó feladatok, amelyeket csakis a kormányzat, a fenntartó és az önkormányzat összefogásával lehet megvalósítani.

Forrás: SfL

{gallery}cikkek/2018/Oktober/20181010_mezokovesd{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.