×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2018/Oktober/20181009_jabil

Megye

A Jabil Circuit Magyarország új logisztikai raktár- és irodaépületet avatott október 8-án. 

Az ünnepélyes megnyitót követően Koncz Ferenc országgyűlési képviselő, Bráz György tiszaújvárosi polgármester, Bruno Soller a Jabil Inc. operatív ügyekért felelős alelnöke, Győri Péter gyárigazgató és Székely Ádám a Tisza-Invest Kft. ügyvezetője vágta át az avatószalagot, az eseményt megtisztelte jelenlétével Török Dezső a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat elnöke.

A Tiszaújváros Invest Kft. tulajdonában álló épület 16.700 négyzetméternyi új raktár- és irodaépületet biztosít a Jabilnek, ezzel tizenöt kilométerről mindössze kétszáz méterre csökkent a távolság a gyár és a logisztikai központ között. A fejlesztéssel jelentősen bővíti a Jabil a kapacitását, ami ráerősít arra a tényre, hogy a cég elnyerte a világ vezető márkáinak bizalmát, számos piacon hatékony megoldásokat produkál, a technológiai és mérnöki képességek páratlan eszköztárával.

A Jabil a magyarországi elektronikai gyártás piacának vezető szereplője, Észak-Magyarország legnagyobb foglalkoztatója, 3.400 dolgozójával a tiszaújvárosi üzem a Jabil legnagyobb európai gyáregysége.

Forrás: SfL

{gallery}cikkek/2018/Oktober/20181009_jabil{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.