Megye

A Jabil Circuit Magyarország új logisztikai raktár- és irodaépületet avatott október 8-án. 

Az ünnepélyes megnyitót követően Koncz Ferenc országgyűlési képviselő, Bráz György tiszaújvárosi polgármester, Bruno Soller a Jabil Inc. operatív ügyekért felelős alelnöke, Győri Péter gyárigazgató és Székely Ádám a Tisza-Invest Kft. ügyvezetője vágta át az avatószalagot, az eseményt megtisztelte jelenlétével Török Dezső a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat elnöke.

A Tiszaújváros Invest Kft. tulajdonában álló épület 16.700 négyzetméternyi új raktár- és irodaépületet biztosít a Jabilnek, ezzel tizenöt kilométerről mindössze kétszáz méterre csökkent a távolság a gyár és a logisztikai központ között. A fejlesztéssel jelentősen bővíti a Jabil a kapacitását, ami ráerősít arra a tényre, hogy a cég elnyerte a világ vezető márkáinak bizalmát, számos piacon hatékony megoldásokat produkál, a technológiai és mérnöki képességek páratlan eszköztárával.

A Jabil a magyarországi elektronikai gyártás piacának vezető szereplője, Észak-Magyarország legnagyobb foglalkoztatója, 3.400 dolgozójával a tiszaújvárosi üzem a Jabil legnagyobb európai gyáregysége.

Forrás: SfL

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.