×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2018/Oktober/20181011_onga

Megye

Egész hetes programsorozattal tisztelgett a szépkorúak előtt Onga Város Önkormányzata az idősek világnapja kapcsán október 11-én.

A ma megtartott műsoros-vacsorás napon Koncz Ferenc országgyűlési képviselő és Dr. Madzin Tibor polgármester is köszöntötte a település művelődési központjában megjelent, hatvanadik életévüket betöltött személyeket.

A honatya saját felmenőin keresztül mondott viccesnek tűnő, de kissé szomorkásan végződő történetet érzékeltetve azt, hogy bár az emberek különbözőek, másként élik meg az idősebb kort, számos esetben van szükségük a segítő kezekre. - Ebben nagy szerepet kell vállalnia - a családtagokon túl - az önkormányzatnak, és a kormányzatnak is – mondta Koncz Ferenc.

Ongán mintegy kilencszáz, hatvanadik évét betöltött személy él, Dr. Madzin Tibor a hét elején külön köszöntötte a város kilenc, kilencvenedik életévét betöltött polgárát, a mai napon pedig az öt, aranylakodalmát ebben az évben ünneplő házaspárját.

{gallery}cikkek/2018/Oktober/20181011_onga{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.