×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2018/November/20181123_korhaz

Megye

Nyilvános összdolgozói értekezleten ünnepelte fennállásának 60. évfordulóját a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház.

Az eseményen előbb dr. Jakó Ildikó, az Állami Egészségügyi Ellátó Központ térségi igazgatóságának vezetője köszöntötte a megjelenteket, majd dr. Tóth László, az egészségügyi intézmény igazgatói szaktanácsadója emlékezett az elmúlt évtizedekre.

Dr. Révész János, a megyei kórház főigazgatója emlékeztetett, tavaly áprilisban régiónkban jött létrejött hazánk egyik legnagyobb egészségügyi intézménye.

– Én abban bízom, hogy egy nagyon minimális átstrukturálással rendkívül hatékonyan és harmonikusan működhetünk a jövőben a betegekért – mondta.

Dr. Fábián Károly, az egészségügyi fejlesztésekért felelős helyettes államtitkár úgy fogalmazott, az Emberi Erőforrások Minisztériuma maximálisan támogatja a vidék egészségügyi ellátását, 2010 óta mintegy ötszáz milliárd forint értékben újítottak fel kórházat, mentőállomásokat, szakrendelőket.

Csöbör Katalin, országgyűlési képviselő kiemelte, támogatja a kórház rövid- és hosszú távú fejlesztési elképzeléseinek megvalósítását, hiszen „számára az legfontosabb, hogy a térség legnagyobb egészségügyi intézményének működése stabil és biztonságos legyen.”

Forrás: Boon.hu, Kulcs

{gallery}cikkek/2018/November/20181123_korhaz{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.