×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2019/Februar/20190205_magyar_falvak

Megye

Elindult a Magyar Falvak Program, ebben az évben az ötezres lélekszámú települések fejlesztésének elindítására 150 milliárd forintból lehet gazdálkodni.

Koncz Ferenc országgyűlési képviselő e tárgykörben találkozott a 06.sz. választókerület polgármestereivel és a Széchenyi Programiroda munkatársaival február 4-én, a Szerencsi Rákóczi-vár lovagtermében.

Koncz Ferenc arról adott tájékoztatást, hogy a megbeszélést az előzetesen megjelent információkra alapozzák részben azért, hogy képet kapjanak arról, mely településeknek milyen elképzeléseik vannak, mire lenne szükségük, másrészt a későbbi időszakban igyekeznek elkerülni az esetleges félreértéseket, illetve megbeszélik, hogy kik lesznek, akik az együttműködésben koordináló szerepet kapnak.

Együtt figyelnek arra, hogy a pályázatok kiírásakor az adott témaköröket miként, kiknek a segítségével, vezetésével lehet majd megvalósítani.

Forrás: SfL

{gallery}cikkek/2019/Februar/20190205_magyar_falvak{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.