×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2019/Februar/20190219_hell

Megye

Mintegy harmincmilliárdos beruházás végére került pont Szikszón a HELL ENERGY Magyarország Kft. egyik üzemcsarnokában, harmincegyezer raklapnyi termék befogadására alkalmas, teljesen automatizált magas-raktár avatására került sor ma délelőtt.

Az eseményen Koncz Ferenc országgyűlési képviselő jegyezte meg, hogy ez a fejlesztés is jelzi, az ország keleti része felzárkózik a nyugatihoz, itt is meg lehet valósítani világszínvonalú beruházásokat.

Demeter Ervin kormánymegbízott ráerősített Koncz Ferenc gondolataira, mint azt megjegyezte, Borsod-Abaúj-Zemplén felzárkózik az ország fejlettebb megyéinek sorába. Füzesséri József szikszói polgármester örömének adott hangot, hiszen a cégcsoport az eddigi kétszázhúszmillió euros befektetésével hatszáz új munkahelyet teremtett a városban és vonzáskörzetében. Csereklye Barnabás a Kft. ügyvezetője áttekintette a cégcsoport elmúlt nyolc éves történetét – hangsúlyozva, hogy olyan érték keletkezett a térségben, ami elismerést váltott ki a nagyvilágban, nem véletlenül sikerült megnyerni a cég kampánya során Bruce Willist, az amerikai világsztárt.

A program végén igazi meglepetéssel szolgáltak a vendégek felé a cégvezetők, az avatószalag átvágásánál „segítséget nyújtott,” majd rövid show műsort adott Titan, a világhírű óriásrobot.

Forrás: SfL

{gallery}cikkek/2019/Februar/20190219_hell{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.