×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2019/Marcius/20190311_nonap_2

Megye

Koncz Ferenc országgyűlési képviselő Mezőzomboron Radó Béla, Szerencsen Nyiri Tibor, Tokajban Posta György polgármesterek társaságában köszöntött hölgyeket a Nemzetközi Nőnap alkalmából.

A településeken elhangzott, hogy amikor közösségek hullanak szét, különösen nagy teher nyomja a családok, ezen belül a hölgyek vállait. Elsősorban nekik köszönhető, hogy a felnövekvő generáció nem érzékeli oly nagymértékben a próbatételeket, a hétköznapok megpróbáltatásait, a nehézségeket, amelyeken minden nap túl kell lépni. A nők alakítják azokat az otthoni, családi körülményeket, amelyekben nyugodtabban lehet beszélni a gondokról, problémákról, ugyanakkor megteremtik a pihenés lehetőségét.

– Úgy gondolom, ez a mai nap – a férfiak részéről - egyfajta vezeklés a múltban, jelenben, és – feltételezhetően – a jövőben elkövetett, idézőjelbe tett hibákért. Azt kérem a hölgyektől, ugyanolyan elnéző mosollyal és bölcsességgel tekintsenek el gyengeségeinktől, mint tették azt eddig is – fogalmazott Koncz Ferenc. A honatya Tokajban látogatást tett a Dombi Sámuel Kistérségi Egészségközpontban a helyi Fidesz csoport szervezése mellett. A nőnapi ünnepeken fővárosi művészek szórakoztatták a hölgyeket, Szerencsen a helyi ovisok is emelték a program színvonalát.

Forrás: SfL

{gallery}cikkek/2019/Marcius/20190311_nonap_2{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.