×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2019/Marcius/20190307_nonap

Megye

Prügyön március hetedikén tartották meg a hölgyek köszöntését a Nemzetközi Nőnap alkalmából.

A település óvodájának ebédlőjében Koncz Ferenc országgyűlési képviselő osztotta meg gondolatait az ünnep kapcsán – megjegyezve, nem győzi háláját tolmácsolni a hölgyek felé türelmükért és megértésükért. A saját családi – hölgytagokhoz fűződő emlékei mellett - kiemelte, ugyan egy napot jelöl meg az éves naptár a nők köszöntésére, a türelmüket, segítőkészségüket, megértésüket, támogatásukat egész évben illik értékelni.

Csehely Richárd prügyi polgármester hozzátette, legyen ez a nap valóban ünnepe a nőknek, halmozzuk el szertettel, figyelemmel, gondoskodással Őket, hiszen megérdemlik. - A napot oly módon tegyük emlékezetessé számukra, hogy mintegy érzelmi akkumulátor, a lehető leghosszabb ideig kitartson – nyomatékosította gondolatait a polgármester.

Forrás: SfL

{gallery}cikkek/2019/Marcius/20190307_nonap{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.