×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2019/Aprilis/20190409_taktaharkany

Megye

Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap mintegy ötvenmillió forintos támogatásából újult meg Taktaharkány református temploma.

Ennek kapcsán tartottak hálaadó Istentiszteletet vasárnap délután, amelyen Koncz Ferenc és Demeter Zoltán országgyűlési képviselők gratuláltak az egyházközösségnek. Szemán Ákos, a település polgármestere arról adott tájékoztatást, hogy nem csak a templom falai újultak meg kívül és belül, de a parókia is megszépült egy állami támogatásnak köszönhetően.

A templomban elektromos fűtést kaptak a padsorok, kicserélték a nyílászárókat, a tetőszerkezetet, kiépítettek egy napelem rendszert, ami a teljes elektromos energia szükségletet biztosítja. A polgármester hozzátette, nagy összefogás jellemezte a kivitelezést, sok esetben segítettek be az egyházközösség tagjai, továbbá az önkormányzat munkatársai.

Forrás: SfL

{gallery}cikkek/2019/Aprilis/20190409_taktaharkany{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.