×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2019/Aprilis/20190409_tokaj

Megye

Immár a negyedik fiatal házaspár költözhet új otthonába a Borok Fővárosában egy, az „Esély-Otthon – Tokaj, nálunk jó” című pályázatnak köszönhetően.

A város önkormányzata a negyedik önkormányzati lakást újította fel az elnyert kétszázmilliós támogatás eredményeként, az ünnepélyes avatásra, illetve a lakáskulcs átadására szerdán került sor. Az eseményen Koncz Ferenc országgyűlési képviselő hangsúlyozta, hogy egy kiváló kezdeményezés tapasztalható az önkormányzat részéről, hiszen helyben tartják a fiatalokat, családalapításukkal a város létszámát gyarapítják.

Posta György polgármester arról beszélt, hogy igyekeztek a lakások kivitelezésénél helyi erőket bevonni, a felújításokat a városüzemeltető végezte el, míg a bútorokat városban székelő vállalkozások szerezték be. A 2021-ig tartó projektben harmincegy fiatal érdekelt.

Forrás: SfL

{gallery}cikkek/2019/Aprilis/20190409_tokaj{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.