×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2019/Julius/20190719_babfesztival

Megye

Szórakoztató zenék, finom ételek, önfeledt kikapcsolódás. Így jellemezhetnénk a VII. Monoki Babfesztivált, amit július 12-én és 13-án rendeztek meg.

Az esemény első napján a zenei koncertek mellett karneváli felvonulás gondoskodott a jó hangulatról, amit a megnyitó ünnepség követett, ahol Bártfay Emese a település első embere köszöntötte a látogatókat. A második nap főzőversennyel vette kezdetét. Tizennégy üstben készültek a különleges babos éltelek, amit ezúttal is szakavatott zsűri értékelt.

A gasztronómiai megmérettetés első helyét a Szerencsi Polgármesteri Hivatal csapata érdemelte ki, aki egy egész menüsort tálalt fel a bíráknak. A második helyen Alsódobsza csapata végzett a bronzérmet a Bekecsi Közösségfejlesző Egyesület érdemelte ki. A nap folyamán neves előadók adtak műsort.

{gallery}cikkek/2019/Julius/20190719_babfesztival{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.