Megye

A 37. sz. főút Gesztely-Szerencs közötti szakaszán az ÉRV-s jelzőlámpás csomópont és a Gesztely-Hernádkak meglévő körforgalmú csomópont között a 37. sz. út 8+330 km szelvényében portálszerkezetet építenek, emiatt részleges és teljes pályazárra is számítaniuk kell a közlekedőknek – írta közleményében a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt.

A tervezett portálszerkezet összeszerelését és beemelését 2022.02.27-én végzik az alábbi ütemek szerint:

ütem: 8+330 km sz. bal oldalán a haladó sáv lezárásával a portálszerkezet felállítása történik 7:00-8:00 óra között. A forgalom mindkét irányban biztosítva lesz.

ütem: 8+330 km sz. jobb oldalán a haladó sáv lezárásával a portálszerkezet felállítása történik 8:00-9:00 óra között. A forgalom mindkét irányban biztosítva lesz.

ütem: 8+330 km sz. jobb és bal oldalon az előzősáv lezárásával az emelő daru és a kosaras emelő beáll, és előkészül a gerenda beemeléséhez 9:00-10:00 óra között.

ütem: 8+330 km sz. teljes keresztmetszetét lezárják. A lezárást az illetékes rendőrhatóság biztosítja. A teljes lezárás az ÉRV-s (Északmagyarországi Regionális Vízművek Zrt.) jelzőlámpás csomópont és a Gesztely-Hernádkak meglévő körforgalmú csomópont közötti szakaszon 10:00-10:30 óráig tart, ezalatt a portálszerkezet gerenda beemelése és összeszerelése megtörténik.

Ezt követően a forgalmi rend visszaáll a korábbiakban jóváhagyott ideiglenes forgalomkorlátozások szerint. A NIF kéri, hogy a terelési/zárási pontoknál figyelmesen, a kihelyezett jelzőtábláknak és rendőri utasításoknak megfelelően vezessenek.

(Fotó: NIF)

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.