Oktatás - Nevelés

A Bolyai János Katolikus Általános Iskola 1.b osztálya 2016. október 8-án, szombaton családi napot tartott. Helyszíne a nemrég átadott, szépen felújított Turisztikai Központ.

Az tanulók, szülők és a testvérek izgatottan érkeztek a foglalkozás helyszínére. A vendégeket érdekes programok várták: kézműves foglalkozás, szabadtéri játékok és az állandó csokiszobor-kiállítás megtekintése. A program az ősz jegyében telt. A gyerekek a szülők segítségével szép őszi ajtódíszt készítettek, nagy sikere volt a tökből kialakított lámpásoknak és a faragott virágtartóknak is, melyek az iskolánkat díszítik. A szorgos munka után jólesett a foci és a tollasozás. A kiállítás meg tekintése után finom ebédet kaptunk, amit a szülők a helyszínen készítettek.

Ez a délelőtt remek alkalom volt a közösség építésére, a kötetlen munka, játék, beszélgetés több időt engedett az ismerkedésre.
Szeretnék köszönetet mondani a Szerencsi Művelődési Központnak, Csider Andorné igazgató helyettes asszonynak, a szülőknek, akik segítsége nélkül ez a nap nem jöhetett volna létre.

Molnárné Ekker Rita osztályfőnök

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.