×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2017/05/20170524_napusgar_gyermekhez_neptanc

Oktatás - Nevelés

A Gyermekhét keretében május 24-én az Aranyszőrű bárány c. mesét adták elő az óvodapedagógusok a csöppségeknek a Napsugár óvodában.

Ezt követően az intézmény tehetséggondozó néptánccsoportja lépett fel. – A néptánccsoport év elején indult el két pedagógus: Zilahiné Bittó Tímea és Lukácsné Édes Zsuzsanna irányításával, akik felmérés keretében választották ki az óvodások közül azokat, akiknek van érzéke a tánchoz, fegyelmezettek és van önbizalmuk – mondta el érdeklődésünkre Angyal Györgyné az intézmény vezetője.

Az utánpótlásról is folyamatosan gondoskodik az intézmény, hiszen egyre több óvodás táncol már. A gyerekek számos programon felléptek már, többek között az idei városnapi rendezvényeket is színesítették táncaikkal.

{gallery}cikkek/2017/05/20170524_napusgar_gyermekhez_neptanc{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.