×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2017/06/20170608_pedagogusnap_bolyai

Oktatás - Nevelés

Pedagógusnap alkalmából a tanárokat, tanítókat ünnepelték a Bolyai János Katolikus Általános Iskolában 2017. június 6-án kedden.

Az eseményen Taskóné Zavodnyik Zsanett, a szülői munkaközösség elnöke elmondta, hogy a tanárok munkája talán soha nem szólt annyi küzdelemről, mint mostanában. – Alkalmazkodó készségük, türelmük valószínűleg soha nem állt ki annyi próbát, mint napjainkban. Ezért is tartom különösen időszerűnek és indokoltnak azt, hogy pedagógusnapon fejet hajtsunk előttük.

Taskóné Zavodnyik Zsanett © Fotó: Szerencsi Hírek

A pedagógusoknak megadatott a gyermeki lélek kimunkálásának csodája és az elvégzett munka eredményében való gyönyörködés, ami ma igencsak ritka lehetőség – hangzott el. Az eseményen az iskola diákjai szavaltak, majd Kovács Annamária Cini tanítványai adtak műsort.

A fellépő gyerekek ezt követően átadták ajándékukat a tanároknak, majd Szabó Beáta az iskola igazgatója megköszönte a szülői munkaközösség tagjainak a felkészítő munkát és a segítséget mindazoknak, akik valamilyen formában részt vállaltak a műsor elkészítésében. Az igazgatónő hangsúlyozta, hogy ezekért a pillanatokért érdemes nevelni a gyermekeket egy pedagógusnak annyi éven át.

{gallery}cikkek/2017/06/20170608_pedagogusnap_bolyai{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.