Oktatás - Nevelés

Pedagógusnap alkalmából a tanárokat, tanítókat ünnepelték a Bolyai János Katolikus Általános Iskolában 2017. június 6-án kedden.

Az eseményen Taskóné Zavodnyik Zsanett, a szülői munkaközösség elnöke elmondta, hogy a tanárok munkája talán soha nem szólt annyi küzdelemről, mint mostanában. – Alkalmazkodó készségük, türelmük valószínűleg soha nem állt ki annyi próbát, mint napjainkban. Ezért is tartom különösen időszerűnek és indokoltnak azt, hogy pedagógusnapon fejet hajtsunk előttük.

Taskóné Zavodnyik Zsanett © Fotó: Szerencsi Hírek

A pedagógusoknak megadatott a gyermeki lélek kimunkálásának csodája és az elvégzett munka eredményében való gyönyörködés, ami ma igencsak ritka lehetőség – hangzott el. Az eseményen az iskola diákjai szavaltak, majd Kovács Annamária Cini tanítványai adtak műsort.

A fellépő gyerekek ezt követően átadták ajándékukat a tanároknak, majd Szabó Beáta az iskola igazgatója megköszönte a szülői munkaközösség tagjainak a felkészítő munkát és a segítséget mindazoknak, akik valamilyen formában részt vállaltak a műsor elkészítésében. Az igazgatónő hangsúlyozta, hogy ezekért a pillanatokért érdemes nevelni a gyermekeket egy pedagógusnak annyi éven át.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.