×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2017/06/20170625_evzaro

Oktatás - Nevelés

Tanévet zárt a Szerencsi Tankerület 2017. június 23-án a szerencsi Rákóczi-vár színháztermében.

– A tanítói mesterség nemcsak az oktatásról szól, hanem arról, hogy tudni kell bánni a gyermeki lélekkel is. Gondoljunk a pedagógusokra, akik egész éven nevelik, tanítják a jövő nemzedékét – mondta el Szabó Árpád, a Szerencsi Tankerületi Központ vezetője június 23-án, a Pedagógusnapi tanévzáró ünnepségen a Rákóczi-vár színháztermében.

Solti Péter, a Klebelsberg Központ elnöke beszédében hangsúlyozta, hogy a pedagógusmunka olyan gyönyörű, amit érdemes megfigyelni, megmutatni és tanulni belőle, majd köszönetet mondott a tanároknak, tanítóknak. Az eseményen átadták a Zemlényi Zoltán Pedagógus Intézményvezetői Díjat, amelyet a Szerencsi Tankerületi Központhoz tartozó négy járás: Szerencs, Encs, Szikszó és Tokaj köznevelési intézményeinek szakmailag elhivatott vezetői vehettek át. Az ünnepségen oklevelet és a Pedagógus Szolgálati Emlékérmet kaptak a pedagógusok az oktató-nevelő munkájuk elismeréseként.

Solti Péter a Klebelsberg Központ elnöke © Fotó: Szerencsi Hírek

Az eseményen Koncz Ferenc polgármester is üdvözölte a megjelenteket és köszönetet mondott Lakatos Mariannának, aki magas színvonalon folytatja a Zemlényi Zoltán által megkezdett, diákokat segítő, tehetséggondozó munkát. Az eseményen a Szerencsi Tankerületi Központ művészeti csoportjának műsorát tekinthették meg a jelenlévők. A csoport 2016-2017-es tanév elején alakult, abból a célból, hogy lehetőséget adjanak arra, hogy a tehetséges tanulók kibontakozhassanak.

{gallery}cikkek/2017/06/20170625_evzaro{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.