Oktatás - Nevelés

A Bolyai János Katolikus Általános Iskolában december 15-én pénteken reggel, Boros István igazgatóhelyettes Lukács evangéliumából osztott meg részleteket, majd Koncz Ferenc polgármester két diák segítségével gyújtotta meg a harmadik, az öröm gyertyáját az adventi koszorún.

Gaszperné Tilman Edina igazgató elmondta: ebben az évben lehetőséget kapott az iskola egy alsó tagozatos és egy felső tagozatos csoportja arra, hogy múzeumpedagógiai foglalkozásokon vegyenek részt. A gyermekek munkáiból készített kiállítást Fazekasné Majoros Judit, a Zempléni Múzeum igazgatója nyitotta meg.

Elhangzott, hogy a tanulók a múzeum képes levelezőlap gyűjteményével és az ex libris gyűjteménnyel ismerkedtek meg. A délelőtt folyamán megemlékeztek az iskola névadójáról is. Bolyai János születésnapjának évfordulója alkalmából játékos, logikai feladatokkal készültek a pedagógusok. Gaszperné Tilman Edina igazgató azt is elmondta, hogy az iskola karácsonyi ajándékai már a fa alatt vannak: két csocsóasztal, egy jéghokiasztal és több mint 10 társasjáték vár a gyerekekre. A reggel közös imádsággal zárult.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.