×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2018/Februar/20180212_a_fiatal_zeneszre_emlekeztek

Oktatás - Nevelés

Lukács Zoltánra, az egykori zeneiskolai növendékre emlékeztek február 5-én a Szerencsi Rákóczi Zsigmond Református Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola aulájában. A 2015-ben elhunyt fiatal zenész édesapja az eseményen ajánlotta fel az iskola számára a Kiss Enditől kapott dobfelszerelést.

Barátokkal, rokonokkal, ismerősökkel, emlékezőkkel telt meg a Rákóczi iskola aulája. Lukács Zoltán egykori zeneiskolai növendék tiszteletére tartottak jótékonysági rendezvényt. Az eseményen a Művészeti iskola diákjai és tanárai adtak műsort.

Lukács Zoltán 1988-ban született és nagyon szerette a Hooligans együttest, főként Kiss Endit. Minden álma egy dobfelszerelés volt, a zeneiskolában is dobolni tanult. Jó barátok lettek Endivel, és sokat zenéltek együtt. A Hooligans dobosa még egy dobfelszereléssel is megajándékozta Zoltánt, aki gyógyíthatatlan betegsége miatt 2015-ben elhunyt. A hétfői rendezvényen Kiss Endi is emlékezett barátjára.

Az eseményen Ráczné Váradi Éva igazgatónő köszöntője után Harkályné Kovács Katalin a Művészeti Iskola vezetője Thury Gábornak, az „Emléked őrzöm” című dal szerzőjének sorait olvasta fel. Lukács Zoltán édesapja az eseményen ajánlotta fel az iskola számára a Kiss Enditől kapott dobfelszerelést. Az iskola diákjai Endivel kiegészülve adtak elő dalokat, Hooligans slágereket.

{gallery}cikkek/2018/Februar/20180212_a_fiatal_zeneszre_emlekeztek{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.