Oktatás - Nevelés

Lukács Zoltánra, az egykori zeneiskolai növendékre emlékeztek február 5-én a Szerencsi Rákóczi Zsigmond Református Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola aulájában. A 2015-ben elhunyt fiatal zenész édesapja az eseményen ajánlotta fel az iskola számára a Kiss Enditől kapott dobfelszerelést.

Barátokkal, rokonokkal, ismerősökkel, emlékezőkkel telt meg a Rákóczi iskola aulája. Lukács Zoltán egykori zeneiskolai növendék tiszteletére tartottak jótékonysági rendezvényt. Az eseményen a Művészeti iskola diákjai és tanárai adtak műsort.

Lukács Zoltán 1988-ban született és nagyon szerette a Hooligans együttest, főként Kiss Endit. Minden álma egy dobfelszerelés volt, a zeneiskolában is dobolni tanult. Jó barátok lettek Endivel, és sokat zenéltek együtt. A Hooligans dobosa még egy dobfelszereléssel is megajándékozta Zoltánt, aki gyógyíthatatlan betegsége miatt 2015-ben elhunyt. A hétfői rendezvényen Kiss Endi is emlékezett barátjára.

Az eseményen Ráczné Váradi Éva igazgatónő köszöntője után Harkályné Kovács Katalin a Művészeti Iskola vezetője Thury Gábornak, az „Emléked őrzöm” című dal szerzőjének sorait olvasta fel. Lukács Zoltán édesapja az eseményen ajánlotta fel az iskola számára a Kiss Enditől kapott dobfelszerelést. Az iskola diákjai Endivel kiegészülve adtak elő dalokat, Hooligans slágereket.


A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.