×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images//cikkek/2018/Aprilis/20180425_beres_alexandra

Oktatás - Nevelés

A GYERE, azaz a gyermekek egészsége programot 2014-ben indította el a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége, melynek első állomása Dunaharaszti volt, majd 2015-ben Szerencsen is elindult a 3 éves program.

Ennek apropójából látogatott el Béres Alexandra fitnesz világ- és Európa bajnokáprilis 12-én délelőtt az Ondi, a Napsugár, valamint a Gyárkerti Óvodába. A gyerekek nagy izgalommal várták a fitnesz világbajnok érkezését, a kicsik már be is melegítettek előtte, hogy az esetleges sérüléseket elkerüljék. Béres Alexandra ellátogatott a Bocskai István Katolikus Gimnáziumba is április 19-én délelőtt.

Az intézmény sportudvarán az iskola tanulói együtt sportoltak a fitnesz világbajnokkal, nagy örömmel követték a mozdulatait. Akadt olyan diák is, aki kötelességének érezte, hogy részt vegyen a programon. A Gyere program középpontjában a helyes táplálkozás és ezzel párhuzamosan végzett sport és a mozgás áll. Béres Alexandra már több mint 4 éve csatlakozott a programhoz. A torna előtt az egészséges életmódról a mozgás és a vitamindús ételek fogyasztásáról beszélt a diákoknak.

Az rendezvényen jelen volt a Magyar Dietetikusok Országos Szövetség Kommunikációs Bizottságának tagja Csengeri Lilla is, aki elmondta, hogy a GYERE program célja a gyermekkori elhízás megakadályozása, ugyanis minden 4. magyar diák túlsúlyos.

{gallery}/cikkek/2018/Aprilis/20180425_beres_alexandra{/gallery}

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.