Oktatás - Nevelés

Megtartották a ballagási ünnepséget a Rákóczi Zsigmond Református Általános Iskolában a június 16-án.

A végzős diákok ballagási dalokat énekelve vonultak el a hetedik osztályosok sorfala előtt, majd szavalatok és zenés produkciók következtek. A műsor részeként felkötötték az emlékszalagot az iskola zászlajára, valamint átadtak az intézmény krónikáját is. Az eseményen beszédet mondott Ráczné Váradi Éva, az intézmény igazgatója, valamint Balázs Pál református lelkész. A legsikeresebb tanulók könyvjutalomban részesültek.

A Rákóczi plakettet idén Nagy Rebeka érdemelte ki. A tanév legsikeresebb művészetis tanulója címet Reményi Editnek adományozta az intézmény. A Kiss Attila Alapítvány díjat Muhi Máté kapta, melyet Koncz Ferenc országgyűlési képviselő nyújtott át. A jó tanuló és jó sportoló díjat Czagány Zsolt és Pankotai Zoltán érdemelte ki. Díjat adott át a Szerencsi Tehetségekért Alapítvány is.

Az ajándékot a kuratórium elnöke Szabó Beáta adta át, melyet Kedves Eszter Virág és Bodnár Gergely érdemelt ki. Az év tanára díjat Nagyné Almási Éva kapta meg. Az ünnepség zárásaként léggömböt engedtek útjukra a végzős diákok ezzel is jelezve, bár most elhagyják az iskola kapuit azonban később még visszatérnek.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.