×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2018/Junius/20180621_rakoczi_ballagas

Oktatás - Nevelés

Megtartották a ballagási ünnepséget a Rákóczi Zsigmond Református Általános Iskolában a június 16-án.

A végzős diákok ballagási dalokat énekelve vonultak el a hetedik osztályosok sorfala előtt, majd szavalatok és zenés produkciók következtek. A műsor részeként felkötötték az emlékszalagot az iskola zászlajára, valamint átadtak az intézmény krónikáját is. Az eseményen beszédet mondott Ráczné Váradi Éva, az intézmény igazgatója, valamint Balázs Pál református lelkész. A legsikeresebb tanulók könyvjutalomban részesültek.

A Rákóczi plakettet idén Nagy Rebeka érdemelte ki. A tanév legsikeresebb művészetis tanulója címet Reményi Editnek adományozta az intézmény. A Kiss Attila Alapítvány díjat Muhi Máté kapta, melyet Koncz Ferenc országgyűlési képviselő nyújtott át. A jó tanuló és jó sportoló díjat Czagány Zsolt és Pankotai Zoltán érdemelte ki. Díjat adott át a Szerencsi Tehetségekért Alapítvány is.

Az ajándékot a kuratórium elnöke Szabó Beáta adta át, melyet Kedves Eszter Virág és Bodnár Gergely érdemelt ki. Az év tanára díjat Nagyné Almási Éva kapta meg. Az ünnepség zárásaként léggömböt engedtek útjukra a végzős diákok ezzel is jelezve, bár most elhagyják az iskola kapuit azonban később még visszatérnek.

{gallery}cikkek/2018/Junius/20180621_rakoczi_ballagas{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.