×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2018/Junius/20180625_bolyai_tabor

Oktatás - Nevelés

A vakáció első hetében napközis tábor indult a Bolyai János Katolikus Általános Iskolában.

A pedagógusok a programokat az egészséges életmódra nevelés témájában állították össze. A táborban összesen 34 első és második osztályos diák vett részt.

A gyerekek öt napig az Egészség Manók Birodalmában kalandoznak. A hét során többek között kilátogattak az Árpád-hegyi Horgásztóhoz, ahol a gyerekek megismerkedtek a baromfiudvar lakóival, tollasoztak, labdáztak és sorversenyeken vettek részt. A színes programok között volt kézműves foglalkozás, melyen az egészségmanó figurát készítették el, valamint a Városi Tanuszodában is eltöltöttek egy délutánt.

A színes programok a következő napokon is folytatódtak. A gyerekek a higiéniáról és a fertőtlenítésről tudhattak meg hasznos információkat. Beszéltek arról, hogy hogyan kell helyesen kezet mosni és, hogy hogyan történik a fertőtlenítés. A Kalóz Kincse játék során ügyességi feladatokban vettek részt, valamint különféle gyümölcs alakú hűtő mágneseket is készítettek.

A Bolyai János Katolikus Általános Iskola több programmal is várja a diákokat a szünidőben.

{gallery}cikkek/2018/Junius/20180625_bolyai_tabor{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.