×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2018/Junius/20180625_bolyai_tanevzaro

Oktatás - Nevelés

Tanévzárót tartottak a Bolyai János Katolikus Általános Iskolában június 26-án, kedden.

Az eseményen Gaszperné Tilman Edina igazgató számolt be az idei tanév eseményeiről és ismertette a tanulmányi és verseny eredményeket. Elhangzott, hogy a tanítási órákon túl számtalan színes programban vettek részt a gyerekek a tanév során. Ilyen volt a nyitott templomok napja, az élő adventi koszorú, a hagyományőrző napok, a lelki napok és vetélkedők.

Az intézmény bekapcsolódott a Szent Imre katolikus iskolarádiós hálózatba, és beindították a Lego-robotikát, kápolnát készítettek, védőszentet választottak. Az ünnepségen ismertették, ebben a tanévben az év pedagógusai Tóthné Kosárkó Mária és Matuscsák Sándorné lettek. Tóthné Kosárkó Máriát 40 év után egykori tanítványa Boros István igazgatóhelyettes búcsúztatta.

A legjobban teljesítő tanulók könyvjutalomban részesültek. Az iskola átlaga 4,2-lett, összesen 102 tanuló kapott jeles bizonyítványt. A második osztályosok műsora és a közös éneklés után minden diák átvehette a bizonyítványát.

{gallery}cikkek/2018/Junius/20180625_bolyai_tanevzaro{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.