×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2018/Junius/20180625_neptanctabor

Oktatás - Nevelés

Szerencsi Rákóczi Zsigmond Református Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola a nyáriszünet alatt többféle táborozási lehetőséget biztosít a diákoknak a szabadidő hasznos eltöltése érdekében.

Ennek keretében a művészeti képzés tánc szakán tanuló növendékek 5 napos táborban vehettek részt június 18. és 22. között Simán.

A Művészeti Iskola, valamint a Hajnali Néptáncegyüttes tagjai közül 47 fő töltött el 5 napot a tárborban, ahol színes programokat kínáltak a gyerekeknek. A tanulók túráztak, sportoltak és kézműves foglalkozásokon vettek részt, de nagyon népszerű volt a számháború is.

A táborban a gyerekek bővítették néptánc tudásukat, emellett új dolgokkal is megismerkedtek. A mozgalmas és kimerítő játékokat követően jóga foglalkozásokon töltődtek fel a diákok.

Az idei az első alkalom, amikor nem összevonva tartják meg a művészeti tanszakok táborát, hanem minden területnek lehetősége nyílt önálló programsorozatot összeállítani a művészpalántáknak.

{gallery}cikkek/2018/Junius/20180625_neptanctabor{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.