×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2018/Junius/20180628_bolyai_tabor

Oktatás - Nevelés

Az első és második évfolyamos tanulókat követően a 3- 4. osztályos diákok napközis tábora kezdődött június 25-én a Bolyai János Katolikus Általános Iskolában.

Az egyhetes tábor középpontjában a KRESZ, a sport és az egészséges életmód áll, melynek során a gyerekek bővíthetik ismereteiket a helyes táplálkozásról, valamint a testmozgásról. Ezzel kapcsolatban Kocsis Adrienn, az intézmény védőnője tartott előadást, majd a gyerekek kézműves foglalkozáson egészségtányért készítettek.

Másnap a Szerencsi Rendőrkapitányság rendőrtisztje Dócs Anita főhadnagy tartott előadást a táborozóknak a vakáció során előforduló veszélyekről és ismertette a helyes közlekedés szabályait. Elhangzott, hogy mivel a nyár folyamán a gyerekek több időt töltenek a szabadban és az utcákon, fokozottabb veszélynek vannak kitéve. A nap folyamán még különféle ügyességi játékokban is részt vettek a táborozó diákok.

{gallery}cikkek/2018/Junius/20180628_bolyai_tabor{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.