×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2018/Szeptember/20180905_tanevnyito

Oktatás - Nevelés

Szerencsen is megtartották az iskolákban a tanévnyitó ünnepségeket, s ezzel hivatalosan is megkezdődött a 2018/2019-es tanév.

Tanévnyitó ünnepséget tartottak a Bocskai István Katolikus Gimnáziumban augusztus 31-én. Az eseményen Dr. Gál András igazgató beszámolt az intézményben történt változásokról, és a nyári szünetben lezajlott felújítási munkákról. Elhangzott, hogy több új pedagógus érkezett idén az intézménybe és közel hatszáz diák kezdi meg az idei tanévet a gimnáziumban.

A Bolyai János Katolikus Általános Iskolában szeptember 3-án Kocsis Sándor római katolikus plébános szavai nyitották meg a tanévnyitó ünnepséget, amelyet az elsős diákok énekes verses produkciója követett. Gaszperné Tilman Edina az intézmény igazgatója köszöntötte a diákokat majd elmondta, hogy a 2018/19-es tanévet 431 tanulóval kezdi meg az iskola. Az esemény zárásaként felkötötték az iskola nyakkendőjét az újonnan érkező kisdiákoknak.

A Rákóczi Zsigmond Református Általános Iskola első napja a Szerencsi Református Templomban tanévnyitó istentisztelet formájában vette kezdetét. Balázs Pál református lelkész beszélt a család és a gyerekek fontosságáról, hangsúlyozva ezáltal a szeretetet és a hűséget. Az intézmény igazgatója Ráczné Váradi Éva elmondta, hogy 502 tanulóval kezdik meg az új tanévet. Az ünnepségen verses előadással készültek az elsős diákok, végezetül az énekkar műsora zárta a tanévnyitó ceremóniát.

{gallery}cikkek/2018/Szeptember/20180905_tanevnyito{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.